Friday, September 01, 2006

++the cameron's trip




yew, i was tempted to go to cameron after my mom's.
so, then, we went to cameron yesterday, all my troubles seem so far away.. bwahahaha. suplyduply-frantasticos-journey, tengs to oa yg tenlah bersunggoh2 bangun awal guring nasi guring and nagets and sosejos, dan kemudiannye nasi guring telah tembalik di dalam boot kereta semase kami memlanggar-lari sebuah bumper di d4mansara perdana. yay! fragalistic sunggoh. kami memang hebbats.
ucapan tengs juwe kipada hencik zul yg paling driver [read: paling lame jadi driver compared to others] dan tenglah bermurah hatinurani membawe kami yg berasal dari kampungan ini berjalan2 di proton-city. dan tengs hencik toyonce kerna mengbantukuh berurut kelapa kerna nak montah yg sahngat loya diatas perjalanan beronak dan berliku itew. tengs juwer kerna bersusahpayah mentukar tayar kereta pancit kuh pagi tadi didalam keadaan mamai dan busuk sekali kamu.

alhamdulillah. looking forward for another low-cost-trip like this lah.

until then, selamat menghiasi wiken dengan petikan lagu nyanyian ina-mawi inih :)))))))))))))) [lagu adalah ehsan Laily yg peminat ina :))] [sebab dia pagi2 tadi telah besungoh2 suruh ai tgk vclip part-11 inih :-"]


currently listening to: atiek - aku sayang padamu
currently feeling tired dan malas bekerjaan

7 comments:

lecoq said...

moeerrrkkhhh!!!! b-((((
bukan yu ke bersungguh2 sms ai suh carikan vclip ni :-j

videL said...

moerkhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sape sms sape sekarang??? cube buktikan sikit? ai publish nanti ayat2 ym yuh pagi nih [-x, dun ple ple, yuh punye entry kaming soon [-x, baik yu baik2 sikit ngan ai, nanti ai bucurkan rahsia2 busuk yuh :-"

ejabaik said...

:))))))) ketemuk juwa video ina nihhhhhh..haha berusaha sunggoh kamu beduak..bes tak?;;)

cissss p cameron tak btau akukkkk...jeles hokey..siyes aku terase diri ini diabaikan..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aku masih berbujangggggg..siyes kalu aku p, sure montah darah badang

videL said...

manede i berusaha :-". si leli tuh je usaha tangge kejayaan berseorangan demi minatnya terhadap ina n mawi :-"

moerkhhhhhhhhhhhhhh!!!!>:P
ade hati nak nek cameron kununnnn, aku yg berbadan satu nih pon leloyerr pitam2 melalui liku2nya, inikan kamuk >:P

nanako said...

ejaa....kamu dinasihatkan spy duduk di kawasan tanah rata je ek...jgn kemana2....
aku dolu gi sewaktu bujang2 dan for sure berbadan satu pon....bukan setakat leloyerr pitam2 mcm cikpah...malah telah termontah darah badang sprt yg ko nyatakan....seriyesss..pastu rasa taknak pegi daahh.....uwaaarrrgghhh...

pojan said...

suara ina ni macam zaman dolu dolu, zaman uji rashid glamer dengan hail amir. hahahahah

over gile gaya menghayati lagu

videL said...

nanako: :)) montah bedarah badang :))

pojan: ha ahhhhhhhhhh =)). rosham nor pon mcm nak nangis dgr :))